Vienna XL antraciet Project ontwikkeling in dienst van de omgeving
Strategisch Advies

Strategisch advies

Extenzo Strategisch Advies is uw partner in vastgoedvraagstukken. Wij adviseren overheden, ontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen, zakelijke partijen en particulieren over uiteenlopende vastgoedvraagstukken.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor haalbaarheidsonderzoeken, ontwikkelvisies, marktanalyses en locatieonderzoek. Maar ook een totaalconcept behoort tot de mogelijkheden: van ontwikkelconcept tot visualisatie, stedenbouw en architectuur en exploitatie tot marktonderzoek en afzetbaarheid.

Extenzo Strategisch Advies is onderscheidend. Wij staan voor ons advies, dragen concrete oplossingen aan en vinden indien gewenst exploitanten en beleggers voor uw locatie. Bovendien kan Extenzo daadwerkelijk optreden als uw partner door te participeren in uw vastgoedontwikkeling of door de ontwikkeling en realisatie ter hand te nemen.

Op dit moment verzorgen wij strategisch advies aan de Zorggroep Groningen. Door de veranderende zorgvraag zullen de woonzorgcentra A.G. Wildervanck in Veendam en Bloemhof in Ten Boer worden getransformeerd van verzorgingshuis naar een verpleeghuis. De locaties dienen daarop te worden ingericht. Wij verzorgen voor Zorggroep Groningen de projectleiding van deze transitie voor zover het de vastgoedopgave betreft. Voor de nieuw te realiseren locatie Innersdijk in de stad Groningen treden wij op als adviseur van de Raad van Bestuur en het management en co√∂rdineren wij het interne proces.

Wilt u weten wat Extenzo voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.


Recente Projecten

Meer Projecten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten