Plattegronden

Plattegronden Rosa

Woningtype Rosa; Wonen op de begane grond

De ideale ruime stadswoning. De woonkamer heeft een directe verbinding met de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. Op de tweede verdieping is een wasruimte en er is volop ruimte om extra kamers te creëren. De tuin is via een achterom bereikbaar en heeft een berging.

Opties
Om de woning aan te passen aan persoonlijke woonwensen zijn er diverse opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om aan de achterzijde tuindeuren te plaatsen of zelfs een uitbouw (bouwnummer 30 t/m 34). De keuken kan voor of in het midden van de woning komen. Kies je voor twee slaapkamers op de verdieping, dan ontstaat er ruimte voor een inloopkast. Op de tweede verdieping is het mogelijk om een lichtkoepel en uitsparing boven de trap te plaatsen. Hierdoor komt veel daglicht de woning binnen en wordt een mogelijke, toekomstige vierde woonlaag makkelijker te realiseren. Er kan ook gekozen worden uit diverse dakopbouwen en een dakterras.

Downloads
Plattegronden-Rosa-2018.pdf

Plattegronden Quo Vadis

Woningtype Quo Vadis : Wonen op de verdieping

Met de woonruimte op de verdieping ontstaat op de begane grond ruimte voor een bijkeuken en een extra werk- of slaapkamer. Door het grote raam aan de voorzijde is het uitzicht hier optimaal. De woonkamer en keuken krijgen de volledige ruimte op de verdieping. Op de tweede verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een royale badkamer.

De begane grond is geschikt voor een grote werkkamer of praktijkruimte, een royalere bijkeuken of als gastenverblijf. Natuurlijk is het ook mogelijk om, aan de tuin, een atelier of speelkamer te maken. Aan de achterzijde creëer je met een uitbouw meer leefruimte (bouwnummer 30 t/m 34).

Opties
De keuken kan op verschillende plaatsen; geniet je van het uitzicht vanaf de bank of aan de eettafel? Kies je voor twee slaapkamers op de verdieping, dan ontstaat er ruimte voor een inloopkast. Op de tweede verdieping is het mogelijk om een lichtkoepel en uitsparing boven de trap te plaatsen. Hierdoor komt veel daglicht de woning binnen en wordt een mogelijke, toekomstige vierde woonlaag makkelijker te realiseren. Er kan ook gekozen worden uit diverse dakopbouwen en een dakterras.

Downloads
Plattegronden-Quo-Vadis-2018.pdf

Plattegronden Antonie

Woningtype Antonie: Wonen over twee lagen

Wie kiest voor wonen over twee lagen krijgt misschien wel het beste van twee werelden: een ruime woon- keuken aan de tuin en een woonkamer met ruim uitzicht naar buiten. Door de vide in het midden van de woning ontstaat een mooie open verbinding en een directe relatie tussen de keuken en de living. De royale hal op de begane grond biedt veel bergruimte. Aan de tuinzijde heeft de woonkeuken een oppervlakte van maar liefst 32 vierkante meter.

Op de verdieping is een zee aan ruimte voor een werkplek of wellicht een eigen zithoek voor de kinderen. De tweede verdieping is de reguliere slaapverdieping met drie ruime slaapkamers en een royale badkamer. Deze woning heeft standaard een dakopbouw en een ruim, zonnig dakterras. Een heerlijke plek om op zomeravonden te genieten van een etentje.

Opties
De woonkeuken staat in verbinding met een werkruimte of speelkamer aan de voorzijde van de woning. Optioneel zijn schuifdeuren die de ruimtes scheiden. Ook is het mogelijk een uitbouw te plaatsen (bouwnummer 30 t/m 34) of om openslaande deuren aan te brengen in de achtergevel.

Op de verdieping kan de woonplek gewisseld worden met de werkplek. Ook kan deze afgesloten worden van de woonruimte. Op de slaapverdieping is het mogelijk twee of drie slaapkamers te realiseren. Bij twee slaapkamers ontstaat er ruimte voor bijvoorbeeld een inloopkast. De badkamer biedt voldoende ruimte om nog te kiezen voor een bad en zelfs een dubbele wastafel. De dakopbouw kan verder uitgebreid worden als een volwaardige vierde woonlaag met riante slaapkamer en dakterras.

Downloads
Plattegronden-Antonie-2018.pdf

De vierde laag; dakopbouw

De vierde laag : dakopbouw

Een slimme manier om een toekomstige uitbreiding makkelijk te maken, is de optie om een daksparing met daklicht te plaatsen. Het daklicht maakt de woning nog zonniger en lichter. Van de dakopbouw zijn twee varianten, beide gecombineerd met een terras. De grotere dakopbouw biedt ruimte aan een grote slaap- of werkkamer. Op het terras is ruimte voor een riante zithoek of loungebank. Een volledige vierde woonlaag behoort ook tot de mogelijkheden. Deze is naar wens in te delen. Hiermee wordt het van de woning vergroot tot wel 200 vierkante meter woonoppervlak.

Downloads
Plattegronden-dakopties-2018.pdf

Nieuwsbrief

Als eerste per e-mail op de hoogte blijven van Stadswerf-kade? Abonneer je op de nieuwsbrief


* Vul ten minste dit veld in

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met:

Extenzo Groningen
Westerhaven 6
9718 AV Groningen
E: info@extenzogroningen.nl
T: 050 - 549 27 50

Boekholt Nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen
E:
nieuwbouw@boekholt-partners.nl
T:
050 - 311 46 47
 
Pandomo Makelaars 
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
E: nieuwbouw@pandomo.nl
T: 050 - 853 37 33