Ligging

STADSWERF

Er waait een frisse wind door de Oosterparkbuurt. In de jonge woonbuurt Stadswerf komen nieuwe drie- en vierlaagse eengezinswoningen met tuin. De industriële, stoere geschiedenis van de locatie vormde de inspiratie voor de architectuur.

Kadewoningen
Aan de Flamingokade langs het water komen de ruime kadewoningen. De eerste tien woningen uit fase 1 en de zestien woningen uit fase 2 zijn inmiddels allemaal bewoond. De laatste acht woningen in fase drie zijn inmiddels allen onder optie.

Bij Stadswerf geniet je van het schouwspel dat het Van Starkenborghkanaal biedt: voorbijvarende boten, snaterende watervogels en een groene kade. We hebben de woningen vernoemd naar voorbij varende schepen.

Stad in zicht
Stadswerf staat voor rustig en besloten wonen aan de rand van de Oosterparkbuurt. Een wijk met basisscholen, sportvoorzieningen, park en plantsoen binnen handbereik. Het bruisende centrum van Groningen is slechts acht minuten fietsen.

Wonen op jouw manier
Wonen op de verdieping of juist op de begane grond? Kies je voor ruim zicht op het Van Starkenborghkanaal of de beschutting van de tuin? Door je woonruimte over de eerste twee woonlagen te verdelen, combineer je het beste van beide werelden.
Maar ook een vierde woonlaag, een royaal dakterras, ruimte voor een inloopkast, extra slaapkamer(s), werken aan huis: als bewoner heb je veel vrijheid om de indeling van je huis te bepalen.

Creatieve pioniers
In de buurt van de woningen in Stadswerf ligt Toentje: een stadstuin waar iedereen mag helpen. Aan de Paradijsvogelstraat huizen verschillende creatieve ondernemers en kunstenaars.

Benieuwd naar de woningen en de indelingen? klik hier.

Nieuwsbrief

Als eerste per e-mail op de hoogte blijven van Stadswerf-kade? Abonneer je op de nieuwsbrief


* Vul ten minste dit veld in

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met:

Extenzo Groningen
Westerhaven 6
9718 AV Groningen
E: info@extenzogroningen.nl
T: 050 - 549 27 50

Boekholt Nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen
E:
nieuwbouw@boekholt-partners.nl
T:
050 - 311 46 47
 
Pandomo Makelaars 
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
E: nieuwbouw@pandomo.nl
T: 050 - 853 37 33