Carsharing

Stadswerf Carsharing

UrbanLiving heeft in samenwerking met BMW Martinistad in Noord Nederland een primeur! Als bewoner van de Stadswerf kun je namelijk gebruik maken van een uniek mobiliteitsconcept: carsharing. Carsharing betekent letterlijk het delen van een auto. UrbanLiving stelt voor de bewoners van de Stadswerf meerdere BMW i3’s beschikbaar voor carsharing. Zo hoef je geen auto meer in je bezit te hebben en kun je toch gebruik maken van alle voordelen van een auto.

Hoe werkt het?
Om gebruik te kunnen maken van de elektrische BMW i3’s krijg je toegang tot de speciaal ontwikkelde app voor Stadswerf Carsharing. Met deze app kun je de auto reserveren op de tijdstippen dat jij een auto nodig hebt. Het opladen van de auto kan onderweg of bij de laadpunten in de naastgelegen parkeergarage.

De voordelen
Door gebruik te maken van carsharing draag je bij aan een duurzamere samenleving. Je helpt mee aan de energietransitie, doordat de auto uitlaatgas vrij is en geen CO2-uitstoot heeft. Bovendien maakt Stadswerf Carsharing het hebben van een tweede auto overbodig waardoor je aanzienlijk in je mobiliteitskosten kun besparen. Je hoeft geen parkeerplaats te zoeken, want de BMW i3’s hebben een vaste plek in de parkeergarage. Verder hoef jij je geen zorgen te maken over APK, onderhoud, schoonmaken en verzekering, dit wordt namelijk allemaal voor je geregeld. Kortom, wel autorijden, geen autozorgen!

Kosten
Wanneer je de Stadswerf deelauto’s gebruikt betaal je een vast uurtarief en een kilometervergoeding. Hiervoor rij je volledig elektrisch in een supercomfortabele en moderne BMWi3, ben je verzekerd voor pech en schade en ben je voorzien van brandstof (elektriciteit).


De aftermovie van de lancering van Stadswerf Carsharing kun je hier bekijken.

Nieuwsbrief

Als eerste per e-mail op de hoogte blijven van Stadswerf-kade? Abonneer je op de nieuwsbrief


* Vul ten minste dit veld in

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met:

Extenzo Groningen
Westerhaven 6
9718 AV Groningen
E: info@extenzogroningen.nl
T: 050 - 549 27 50

Boekholt Nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen
E:
nieuwbouw@boekholt-partners.nl
T:
050 - 311 46 47
 
Pandomo Makelaars 
Griffeweg 81
9723 DT Groningen
E: nieuwbouw@pandomo.nl
T: 050 - 853 37 33