Ligging

Stadswerf Dok

Er waait een frisse wind door de Oosterparkbuurt. In de jonge woonbuurt realiseert Extenzo karakteristieke koop- en huurwoningen in de vrije sector: De Stadswerf. De Stadswerf ligt op slechts 8 minuten fietsen van de Grote Markt. Een rustige en besloten woonbuurt in de Oosterparkwijk met vele voorzieningen in de directe omgeving. Van scholen, parken en speelplekken tot veel sportmogelijkheden; van klimhal tot tennisbaan!

Koopwoningen
Aan de autoluwe Pelikaanstraat komen karakteristieke woningen. In de eerste fase zullen er drie woningen worden opgeleverd. Bij Stadswerf geniet je van het schouwspel dat het Van Starkenborghkanaal biedt: voorbijvarende boten, snaterende watervogels en een groene kade. We hebben de woningen vernoemd naar voorbij varende schepen.

Stad in zicht
Stadswerf staat voor rustig en besloten wonen aan de rand van de Oosterparkbuurt. Een wijk met basisscholen, sportvoorzieningen, park en plantsoen binnen handbereik. Het bruisende centrum van Groningen is slechts acht minuten fietsen.

Creatieve pioniers
In de buurt van de woningen in Stadswerf ligt Toentje: een stadstuin waar iedereen mag helpen. Aan de Paradijsvogelstraat huizen verschillende creatieve ondernemers en kunstenaars.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met:

Extenzo Groningen
Westerhaven 6
9718 AV Groningen
E: info@extenzogroningen.nl
T: 050 - 549 27 50 

Boekholt & Partners Makelaardij
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen
E: nieuwbouw@boekholt-partners.nl
T: 050 - 311 46 47