Woningen

Stadswerf Dok

Aan de Stadswerf Dok worden ruime en splinternieuwe huurwoningen gebouwd met minimaal 3 slaapkamers, een leuke stadstuin en met een vrijstaande houten berging en achterom. Bij de woning kan een parkeerplaats worden gehuurd in de parkeergarage onder het naastgelegen complex, daarnaast worden er elektrische BMW i3's beschikbaar gesteld door middel van carsharing. Het woonoppervlak van de woningen is ca. 115 m2. Verder is de woning CV verwarmd en volledig geïsoleerd en heeft de woning 4 zonnepanelen. Dit zorgt voor lage energielasten!

De eerste zeven woningen in fase 1 zijn afgelopen oktober opgeleverd. De woningen in fase 2 zullen naar verwachting begin 2018 worden opgevelerd. Na de 2e fase zal er nog een 3e fase volgen.

Indeling:
Hal/entree met toilet en meterkast.

Ruime tuingerichte woonkamer met open keuken (totaal ca. 36 m2) en loopdeur naar de tuin. Open trap naar de verdieping.
Moderne keukeninrichting (tijdloos wit, hoekopstelling, aan de voorzijde) onder andere voorzien van koelvriescombi, vaatwasser, ovenmagnetroncombi, gaskookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop
Drie slaapkamers van ca. 12, 10 en 6 m2.
Nette badkamer (ca. 4,5 m2) met douche, tweede toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap bereikbaar.
Open ruimte van ca. 25 m2 met CV ketel, Ventilatie-unit en wasmachine aansluiting.
Vierde slaapkamer mogelijk met dakraam.

Tuin:
Leuke stadstuin met vele mogelijkheden van ca. 33 m2. De tuin is bovendien voorzien van een terras, een erfafscheiding (hardhouten palen met gaaswerk, incl. hedera beplanting) en een vrijstaande houten fietsenberging (ca. 5 m2 met elektra) en achterom.

Bijzonderheden:
De woning is compleet nieuw en daarom zeer goed onderhouden & geïsoleerd. Bovendien heeft de woning een unieke uitstraling dat volledig past in de stoere, industriële omgeving.
De woning wordt aangeboden met een huurparkeerplaats in het souterrain van het naastgelegen gebouw. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van BMW i3's d.m.v. carsharing. De woning is een rookvrije woning. 

 

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met:

123Wonen
Westersingel 3
9718 CA Groningen
T: 050 - 71 14 422
E: groningen@123wonen.nl

Ben-S.nl
Damsterdiep 34
9711SL Groningen
T: 050 - 31 33 000
E: makelaardij@ben-s.nl