Ligging

Stadswerf Dok

Er waait een frisse wind door de Oosterparkbuurt. In de jonge woonbuurt realiseert Extenzo karakteristieke koop- en huurwoningen in de vrije sector: De Stadswerf. De Stadswerf ligt op slechts 8 minuten fietsen van de Grote Markt. Een rustige en besloten woonbuurt in de Oosterparkwijk met vele voorzieningen in de directe omgeving. Van scholen, parken en speelplekken tot veel sportmogelijkheden; van klimhal tot tennisbaan!

Huurwoningen in de vrije sector
Aan de autoluwe Pelikaanstraat komen ruime huurwoningen in de vrije sector. In de eerste fase zullen er zeven woningen worden opgeleverd. Daarna zullen meer fasen volgen. De industriële, stoere geschiedenis van de locatie vormt de inspiratie voor de architectuur. Vanuit de woning geniet je van de rust van een autoluwe omgeving.

Stad in zicht
Stadswerf staat voor rustig en besloten wonen aan de rand van de Oosterparkbuurt. Een wijk met basisscholen, sportvoorzieningen, park en plantsoen binnen handbereik. Het bruisende centrum van Groningen is slechts acht minuten fietsen.

Buitenleven en ontmoeten
Op wandelafstand van Stadswerf ligt een tennisbaan waar je fijn een balletje kunt slaan. Mensen met groene vingers kunnen - behalve in eigen tuin - ook terecht bij Toentje: een stadstuin waar iedereen mag helpen. Aan de naastgelegen Paradijsvogelstraat huizen verschillende creatieve ondernemers en kunstenaars.

Wandel je een stukje de Oosterparkbuurt in, dan kom je vanzelf bij het Pioenpark: een ontmoetings- en speelplek bij uitstek. De Oosterpark is daarnaast een gebied met veel ondernemers. Ondernemers met hart voor de wijk zetten zich via de BOOM - Bewoners en Ondernemers Ontwikkel Maatschappij - in voor de buurt.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met:

123Wonen
Westersingel 3
9718 CA Groningen
T: 050 - 71 14 422
E: groningen@123wonen.nl

Ben-S.nl
Damsterdiep 34
9711SL Groningen
T: 050 - 31 33 000
E: makelaardij@ben-s.nl