Project ontwikkeling in dienst van de omgeving Vienna XL antraciet

Privacy Statement


PRIVACY VERKLARING WEBSITE EXTENZO GRONINGEN B.V.

Extenzo Groningen B.V. (verder: Extenzo) vindt uw privacy belangrijk en wij informeren u hierbij graag over de persoonsgegevens die wij van u verzamelen, het waarom daarvan en hoe wij ermee omgaan.

Extenzo is een zogenaamde verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

1. Uw privacy

Wij verwerken persoonsgegevens van u doordat u gebruik maakt van onze website, van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

2. Verwerkte persoonsgegevens

Wij verwerken enkel een of meer van de volgende persoonsgegevens:

1. E-mailadres

2. Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bij het contact

3. Locatiegegevens

4. Gegevens over uw activiteiten op onze website

5. IP-adres

6. Internetbrowser en apparaattype

3. Geen persoonsgegevens van jongeren

Wij hebben niet de intentie middels onze website persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar te verzamelen of anderszins te verwerken. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming.

Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@extenzogroningen.nl. Wij zullen deze informatie dan zo spoedig mogelijk verwijderen.

4. Doel gegevensverwerking

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

1. U desgevraagd informatie toe te sturen;

2. U onze nieuwsbrief te kunnen toesturen;

3. Onze website te verbeteren en deze af te stemmen op uw voorkeuren, door middel van uw gedrag op de website.

5. Bewaartermijnen

Extenzo zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verwerkt.

Dit betekent bijvoorbeeld dat uw e-mailadres van de mailinglist wordt verwijderd, wanneer u aangeeft dat u onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen.

6. Beveiliging

Extenzo heeft passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van uw persoonsgegevens tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@extenzogroningen.nl.

7. Verstrekking van uw persoonsgegevens aan derden

1. Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en zullen deze uitsluitend aan derden verstrekken als dit nodig is voor het gerechtvaardigde doel waarvoor wij het verzamelen en om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

2. Als wij gebruik maken van de diensten van derden die in onze opdracht uw gegevens verwerken, sluiten wij een verwerkersovereenkomst met de betreffende derden om een gelijkwaardig niveau van vertrouwelijkheid en beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Extenzo blijft dan de verwerkingsverantwoordelijke. Extenzo maakt gebruik van de volgende verwerkers:

- Stone-Art voor e-mailvoorziening en websitehosting;

- Google Analytics voor webstatistieken;

- MailChimp voor nieuwsbrieven.

7. Het gebruik van cookies

Extenzo gebruikt technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.

Wij maken geen gebruik van tracking cookies.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

7a. Google Analytics

1. Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de ‘Analytics’- dienst. Wij gebruiken deze dienst om te onderzoeken hoe u als bezoeker onze website gebruikt en hierover maakt Google voor ons inzichtelijke rapportages.

2. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk

wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.

3. Extenzo heeft hier geen invloed op. Wij hebben Google via hun voorwaarden niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

4. Extenzo heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten. De informatie die Google verzamelt, wordt geanonimiseerd. Het laatste octet van uw IP-adres is daarbij gemaskeerd.

7b. Google Maps

1. Google Maps plaatst geografische kaarten op de website. Ook kunnen hiermee routebeschrijvingen worden gemaakt. Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies gezet, om voorkeuren op te slaan zoals bijvoorbeeld om het in- of uitzoomniveau te onthouden en statistieken met betrekking tot het gebruik op te slaan.

7c. Youtube, social media buttons en links

A. In artikelen op onze website kan gebruik worden gemaakt van embedded YouTube video’s die door Google worden gehost en op de site van Extenzo worden ontsloten. Bij het plaatsen van een embedcode hebben we ‘Privacymodus inschakelen’ aangevinkt. Dit betekent dat YouTube geen informatie opslaat tot het moment dat u de video gaat bekijken. Als u bij een YouTube video op afspelen klikt zal YouTube cookies plaatsen.

B. Deze cookies zijn bedoeld om de kwaliteit van de YouTube video af te stemmen op de snelheid van uw internetverbinding, voor het bijhouden van het aantal bekeken video’s en om te zorgen dat uw gebruikservaring zo prettig mogelijk is door bijvoorbeeld andere relevante filmpjes te kunnen laten zien. Wij hebben geen invloed op deze third-party cookies. Wat YouTube met de cookies en persoonsgegevens doet kunt u vinden in het privacy statement van Google.

C. Onze website bevat hyperlinks naar websites van andere partijen en social media knoppen van Facebook, Twitter, LinkedIn, instagram en YouTube. Als op deze knoppen wordt geklikt, worden persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende social media platform. Extenzo is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites of de diensten van die social media platformen. Evenmin is Extenzo verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies op die websites en social media platformen. Voor antwoord op de vraag hoe deze partijen met persoonsgegevens omgaan, wordt verwezen naar de privacystatements van deze platformen.

https://www.facebook.com/privacy/explanation

https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=nl_NL

https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content

https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=ZZ

8. MailChimp

Voor het verzenden van e-mailnieuwsbrieven, waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze projecten en aanverwante zaken, maakt Extenzo gebruik van MailChimp. Bij aanmelding voor de nieuwsbrieven vragen wij u expliciet toestemming. Iedere adressant kan zich ten allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief.

De adressenlijst die we hebben verzameld implementeren we in MailChimp, waardoor gedurende de inschrijving daar ook uw naam en e-mailadres bekend zullen zijn. Uw persoonsgegevens worden in dat geval dus gedeeld met MailChimp. Lees het privacybeleid van MailChimp voor meer informatie. https://MailChimp.com/legal/privacy/

Extenzo heeft met MailChimp een verwerkersovereenkomst gesloten.

Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt.

9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om de persoonsgegevens die wij van u hebben opgeslagen in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen door een gespecificeerd verzoek naar info@extenzogroningen.nl te sturen. Wij zullen een verzoek alleen kunnen honoreren indien u ons in de gelegenheid stelt uw identiteit te verifiëren. Dit ter bescherming van uw privacy. Na verificatie van uw identiteit zal Extenzo zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Wanneer u wilt dat Extenzo de door uzelf aan ons verstrekte persoonsgegevens overdraagt aan een andere partij dan kunt u een verzoek daartoe doen bij Extenzo via het bovengenoemde e-mailadres, en onder dezelfde identificatie-voorwaarden als hierboven.

10. Klachtrecht

Indien u klachten heeft over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, dan kunt u dat melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

11. Wijzigingen privacy statement Extenzo behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit privacy statement geregeld op onze website te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Contactgegevens:

Extenzo Groningen B.V.

Gotenburgweg 34

9723 TM Groningen

Tel: 050-5492750

e-mail: info@extenzogroningen.nl

KvK-nr.: 02086892

___________________________________________________________________________

Laatste wijziging: september 2018


Recente Projecten

Meer Projecten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten