Project ontwikkeling in dienst van de omgeving Vienna XL antraciet
Nieuws

WoonEvent in Stadslab

Wil je weten welke nieuwe woningen in Groningen worden gebouwd? En wil je je persoonlijk laten informeren over deze nieuwbouwprojecten? Bezoek dan het WoonEvent van NieuwWonen Groningen op zaterdag 29 september op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen.

Op deze dag geven meer dan 40 nieuwbouwprojecten uit Groningen en de Kop van Drenthe acte de présence. Waaronder Extenzo met de projecten in Blauwestad (Kievit), Zuidhorn (Westerburcht) en Groningen (Stadswerf Kade) Er is zelfs een aantal projecten dat voor de allereerste keer aan het publiek wordt gepresenteerd.

Zaterdag 29 september
10.00 - 14.00 uur
Voormalig Suikerunieterrein
"Het Stadslab"
Energieweg 10 in Groningen

Route en parkeren
Parkeren is gratis. Voor het parkeren van je auto is een verkeersregelaar aanwezig om je naar een plek te wijzen. 

Met de fiets
Volg vanuit het centrum het Hoendiep naar de McDonalds. Steek over en fiets achter het benzinestation langs en blijf het Hoendiep volgen totdat je bij de fietsbrug bent. Aan de overkant van het water voorbij het grote gebouw en de fabriekspijp vind je het Stadslab. De route naar het WoonEvent wordt met borden aangegeven.

Met de auto
Vanaf Julianaplein de ringweg (N 370) richting Zuidhorn en neem de tweede afslag "Hoendiep". Onderaan de afslag de tweede afslag van de rotonde. Op het terrein van het voormalige Suikerunie doorrijden richting gebouw of fabriekspijp. Het Stadslab bevindt zich aan de linkerkant. De route naar het WoonEvent wordt met borden aangegeven.

Openbaar vervoer
Buslijn 8 (stadsbus) of lijn 39 richting Surhuisterveen. Uitstappen bij halte Hoendiep/Meubelboulevard. De ingang is dan bij Energieweg 10. Hier is enkel een loop- en fietsbrug.


Terug naar alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten