Project ontwikkeling in dienst van de omgeving Vienna XL antraciet
Nieuws

Verkoop van Westerburcht Zuidhorn start 19 april!


Graag willen wij u uitnodigingen voor de start van de verkoop op donderdag 19 aprilaanstaande. Deze avond bent u van harte welkom om de brochure en prijslijsten op te halen.
U kunt zich uitgebreid laten informeren en u heeft de mogelijkheid zich te inschrijven. 

Locatie: In 't Holt 1654, Hoofdstraat 2 te Zuidhorn (zaal op de verdieping, lift aanwezig) 
Tijdstip: 19.00 - 20.30 uur 

Uiterste inleverdatum inschijfformulier dinsdag 1 mei vóór 12.00 uur bij Steenhuis Makelaars, Hooiweg 4a te Zuidhorn of per e-mail naar zuidhorn@steenhuis.nl  

Houd onze website in de gaten, wij laten de komende week steeds meer zien van Westerburcht! 

Westerburcht Zuidhorn 

Aan de rand van Zuidhorn zullen in totaal negentien woningen worden gerealiseerd, waarbij u de keuze heeft uit drie riante vrijstaande woningen of één van de zestien ruime halfvrijstaande woningen. Alle negentien op ruime kavels gelegen.

De jaren ’30 elementen zorgen voor een robuuste en karakteristieke uitstraling. Er is in de gevels aandacht besteed aan detaillering van metselwerk en variatie in kozijnen. Hierdoor ontstaat een levendig straatbeeld met behoud van eenheid. 

De slingerende straat, de ruime opzet en het vele groen geven Westerburcht een parkachtige sfeer. De woningen zijn energiezuinig en voorzien van moderne extra's zoals vloerverwarming en zonnepanelen.


Terug naar alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten