Project ontwikkeling in dienst van de omgeving Vienna XL antraciet
Nieuws

Symbolische overdracht Garmpoleiland Ter Borch

Tynaarlo 8 oktober 2019 - Op de toegangsbrug van Garmpoleiland heeft gemeente Tynaarlo samen met Extenzo het lint doorgeknipt dat toegang geeft tot het wooneiland. Deze handeling symboliseert de overdracht van het eiland van Extenzo aan de gemeente.

Het eiland heeft een eigen unieke uitstraling gekregen die nergens anders in Ter Borch te vinden is. Het openbaar gebied is integraal ontworpen met de architectuur van de villa’s. Door de keuze voor een ‘bronzen’ straatsteen die past bij de architectuur en kleurstelling van de villa’s, sluit het openbaar gebied naadloos aan op de villa’s.

Met de oplevering heeft Extenzo de laatste woonrijp werkzaamheden op Garmpoleiland afgerond. Na een rondgang over het eiland is iedereen het erover eens dat Garmpoleiland een prachtig wooneiland is in Waterwijk Ter Borch. De gemeente en Extenzo zijn blij voor de bewoners dat het project nu klaar is.

Terug naar alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten