Vienna XL antraciet Project ontwikkeling in dienst van de omgeving
Nieuws

Start bouwrijp maken Le Corbusier

1 juni 2016 - Vandaag begint adviesbureau MACG met het bouwrijp maken van het eiland ‘de Strip’ in de Waterwijk Ter Borch. Op dit eiland worden 16 royale duovilla’s en 3 vrijstaande villa’s gerealiseerd. 

Op dit moment is ‘de Strip’ nog een kunstmatig aangelegd eiland met enkel een toegangsbrug. Tijdens het bouwrijp maken zal het terrein geschikt worden gemaakt voor de bouw van de villa’s. Dit gebeurd onder andere door het aanleggen van een (ondergrondse) infrastructuur. Hieronder valt bijvoorbeeld de riolering en het kabel- en leidingentracé. Daarnaast zullen er bouwwegen worden aangelegd. Na de bouw van de eigenzinnige woningen zal MACG ook het woonrijp maken van het eiland verzorgen. Hieronder valt de bestrating, de aanleg van de verlichting en de groenvoorzieningen.

Ter Borch is een fraaie woonwijk, gelegen aan de zuidkant van Groningen, op loopafstand van natuurgebied De Peizermaden, recreatiegebied De Hoornse Plas en het prachtige Paterswoldsemeer.

Op één van de mooiste schiereilanden in Waterwijk Ter Borch worden 16 royale halfvrijstaande duovilla’s en 3 unieke vrijstaande villa’s gerealiseerd. De architectuur heeft een kubistische inslag; de uitstraling is rijk maar nergens overdadig.

Klik hier  voor meer informatie over Le Corbusier.


Terug naar alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten