Project ontwikkeling in dienst van de omgeving Vienna XL antraciet
Nieuws

Feestelijke start bouw WaterWerk

Op donderdag 7 december heeft wethouder René de Heer van de gemeente Zwolle het startsein gegeven voor de bouw van vijf statige Stadsvilla’s in de wijk Stadshagen. Dit gebeurde tijdens een feestelijke start bouw op het bouwterrein aan de Waterlelie. De kinderen van de toekomstige bewoners mochten samen met de wethouder symbolisch de eerste steen leggen van hun nieuwe woning.

Feestelijke start bouw
Ondanks het regenachtige weer was het prima vertoeven in een verwarmde tent op het bouwterrein van WaterWerk. Wethouder René de Heer roemde de “unieke woningen die je nergens anders ziet” om hun woon-werk functie. Wat bovendien volgens de kopers ook een belangrijk pluspunt van de woningen is. Na de speeches mochten de kinderen van de toekomstige bewoners symbolisch het eerste stukje muur voor hun aanstaande woningen metselen. Tot slot werd het glas geheven op een voorspoedige bouw en veel woonplezier voor de toekomstige bewoners.

WaterWerk
De vijf stadsvilla’s worden gerealiseerd aan de Waterlelie in de fraaie woonwijk Stadshagen. Door de ligging nabij de Milligerplas is het comfortabel wonen aan de rand van de stad, waar alle voordelen van aan het water wonen samengaan met het gemak van winkels, horecagelegenheden en scholen in de buurt. De stadsvilla’s zijn bovendien ideale gezinswoningen in een woonwijk waar verder voorzieningen binnen handbereik zijn en waar kinderen veilig kunnen spelen.


Terug naar alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten