Project ontwikkeling in dienst van de omgeving Vienna XL antraciet
Nieuws

Bouw Stadswerf Kade van start!

Aan de Flamingokade in Groningen is vrijdag 16 december het startsein gegeven voor de bouw van De Stadswerf fase 1. Wethouder Van der Schaaf van de gemeente Groningen gaf letterlijk het startschot door een ballonnenkanon af te schieten. ‘Aan de Stadswerf wordt een monument van de toekomst gebouwd’ speechte Van der Schaaf en daarmee prees hij het unieke woningbouwproject van Extenzo aan het Van Starkenborghkanaal.

Feestelijke start bouw

Het startsein voor de bouw werd feestelijk gevierd met de aanwezigheid van toekomstige bewoners en alle betrokken partijen. Wethouder Van der Schaaf gaf het startschot door een ballonnenkanon af te schieten. Hij gaf hiermee tevens de toekomstige bewoners een warm welkom op hun nieuwe kavels. Na het startschot werd met het gezelschap het glas geheven op een voorspoedige bouw.


Terug naar alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten