Project ontwikkeling in dienst van de omgeving Vienna XL antraciet
Nieuws

Bouw Le Corbusier vordert!

Op één van de mooiste schiereilanden in Waterwijk Ter Borch worden 16 royale halfvrijstaande duovilla’s en 3 unieke vrijstaande villa’s gerealiseerd. Inmiddels zijn de contouren van de duovilla's al goed zichtbaar en is er gestart met het metselwerk. Bij de vrijstaande villa's is inmiddels gestart met het aanbrengen van de begane grond vloer.

De architectuur van de woningen heeft een kubistische inslag; de uitstraling is rijk maar nergens overdadig. Wat het extra bijzonder maakt is dat er slechts aan één zijde bebouwing is. Daardoor hebben alle woningen vrij uitzicht aan zowel voor- als achterzijde, een eigen aanlegplaats aan breed vaarwater en een royale tuin op het zuiden. Ze bieden bewoners de kans om in weelde te wonen, met alle aandacht voor detail.


Terug naar alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten