Project ontwikkeling in dienst van de omgeving Vienna XL antraciet
Nieuws

Beurs Eigen Huis - 9 t/m 11 maart in Jaarbeurs Utrecht

Vanaf vrijdag 9 maart tot en met 11 maart staan we met ons project Kievit Blauwestad op Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Het is de beurs voor iedereen met verhuis en (ver)bouw plannen en bied vele contacten voor het realiseren van jouw droomhuis. 

Wat ooit akkerland was, is nu een geweldig woongebied omgeven door een groot meer en ongerepte natuur. Blauwestad is een uniek stukje Nederland in een bijzonder stukje Groningen: het Oldambt.

De kavels in Blauwestad liggen aan het Oldambtmeer. De inwoners hebben de woningen zelf ontworpen of laten ontwerpen en dat resulteert in architectonische hoogstandjes aan het water. Vanaf uw eigen steiger stapt u zo op de boot om de provincie of de Waddenzee te verkennen. Ideaal voor watersportliefhebbers.

Blauwestad ligt op 25 autominuten van de stad Groningen. Gelegen aan het Oldambtmeer en op slechts vijf minuten van Winschoten heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.

Een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden leidt u langs het meer en door natuurgebieden. De vier havens die in verbinding staan met het Oldambtmeer zijn een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje op het water. Zwemstranden zijn te vinden aan de Noord- en Zuidkant van het meer.

Extenzo realiseert op het mooiste plekje van Blauwestad vrijstaande woningen met een moderne, kubistische uitstraling. De woningen zijn gelegen op wooneiland Kievit op kavels van minimaal 540 m². Alle kavels zijn gelegen aan bevaarbaar water met ruimte voor een insteekhaven, zodat bewoners hun boot bij het huis kunnen aanmeren.

Uniek is dat toekomstige bewoners hun kavel kunnen uitbreiden, door de mogelijkheid (een deel van) de naastgelegen kavel in eigendom te verwerven, dan wel (een deel van) de naastgelegen kavel tijdelijk in bruikleen te nemen. 

Bovendien biedt het wooneiland de Kievit keuze uit drie woningtypes. Zowel Ravenna, Vienna als ViennaXL hebben een grote woonruimte met veel daglicht en diverse uitbreidingsmogelijkheden. Alle woningen worden comfortabel, energiezuinig en met een snelle bouwtijd gerealiseerd.

Benieuwd naar de 2 laatste beschikbare kavels? Je vindt ons bij standnummer: B4.36


Terug naar alle nieuwsberichten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten