Vienna XL antraciet Project ontwikkeling in dienst van de omgeving
Nieuws

UrbanLiving biedt nieuw premium appartement aan

Per direct TE HUUR ruime stadse benedenwoning met tuin en privé parkeerplaats in afgesloten garage. Het volledig modern gemeubileerde nieuwbouwappartement ‘Valerie’ aan de Pelikaanstraat ligt op 5 minuten fietsen van het centrum van Groningen en ligt zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen aan de rand van de Oosterparkwijk.

Het appartement is per 1 april 2020 opgeleverd, dus spiksplinternieuw! ‘Valerie’ is een volledig ingerichte benedenwoning met hagelnieuw meubilair, afgewerkt op chique hotel niveau. Alle voorzieningen zijn aanwezig, zoals onder andere wasmachine, keukenapparatuur, servies, tv en handdoeken sets. De luxe tweepersoons boxspring in de slaapkamer is voorzien van kakelvers beddengoed. De tuin is ingericht met onderhoudsvriendelijke beplantingen en voorzien van moderne tuinmeubilair op het terras. Kortom, 'Valerie' is volledig instap klaar!

Daarom wonen in Valerie:
• Nieuwbouw appartement met tuin en privé parkeerplaats in afgesloten garage (elektrische laadpaal beschikbaar)
• Volledig ingericht met chique en hagelnieuw meubilair, inclusief tv, wasmachine, keukenapparatuur
• Achtertuin compleet ingericht en voorzien van afsluitbare erfafscheiding, terras en vrijstaande berging met achterom
• Vijf minuten fietsen naar de Grote Markt
• Naast de stedelijke kwaliteiten, ook rustig en besloten wonen
• Duurzaam en lage energielasten
• Beschikbaar voor flexibele huurperioden, zowel short stay als long stay
• Voor de eerste 6 maanden geldt een huurkorting en is de huurprijs € 1.050 per maand exclusief nutsvoorzieningen

Interesse?! Neem contact op met UrbanLiving via mail info@urbanliving.nl of via telefoon 050 – 57 98 769

Stadswerf Kade en Dok opgeleverd

De laatste woningen in Stadswerf zijn vorige maand opgeleverd. Circa een jaar geleden is er met de bouw van fase 3 begonnen en nu is de nieuwe woonbuurt met uitzicht op het Van Starkenborghkanaal bewoond. Het resultaat mag er wezen! Wij wensen alle kopers en huurders veel woonplezier!

Havenmeester Blauwestad

Advertentie Havenmeester op 7 april 2020 in het Streekblad. 

Er nog enkele fraaie bungalows beschikbaar, geplande start bouw zomer 2020. Koop nu nog voor de oude prijs en ga mee in de bouwstroom. V.o.n. prijs vanaf € 249.750, -

Wilt u ook wonen in één van deze riante bungalows? Er zijn nog enkele beschikbaar. Neem direct contact op met Extenzo of één van de projectmakelaars. Vóór half april kopen is deze zomer bouwen.

Kantoor Extenzo gesloten

In verband met de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus is ons kantoor, conform het advies van het RIVM en de Rijksoverheid, tot nader orde gesloten.
De medewerkers van Extenzo zullen de werkzaamheden daar waar mogelijk thuis gaan voortzetten en zijn telefonisch en per email gewoon bereikbaar.
Wij brengen u op de hoogte wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Start verkoop Havenmeester succesvol!

De verkoop van de 18 bungalows in Havenmeester is gestart. Veel geïnteresseerden en inschrijvingen. Wilt u ook zo wonen? Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot en met woensdag 26 februari 17:00 uur. 
Vraag bij ons het inschrijfformulier aan, of download deze van onze website. Prijs vanaf € 249.750,- v.o.n.  

Havenmeester in het Dagblad van het Noorden

Afgelopen zaterdag 8 februari 2020 stonden wij met een advertentie van Havenmeester in de Wonen&Co.

Start verkoop Havenmeester Blauwestad

Heeft u het al gehoord?! Woensdag 12 februari gaat de verkoop van Havenmeester van start. Bent u  geïnteresseerd in dit prachtige project in Blauwestad? Kom dan langs, laat u informeren en neem direct een optie op een kavel. Zowel Extenzo als de projectmakelaars staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wees welkom!

Waar:
De start verkoop vindt plaats op twee locaties:
- Projectbureau Blauwestad, Redersplein 2, Blauwestad
- Boekholt Nieuwbouw specialist, Suikerlaan 25, Groningen

Wanneer:
Woensdag 12 februari

Tijd:
Op beide locaties van 15:30 tot 17:30 uur

VERHUISBERICHT

Vanaf 1 december kunt u ons vinden op onze nieuwe locatie in hartje centrum Groningen.

Startsein voor bouw villa’s Westerburcht te Zuidhorn

Zuidhorn 28 november 2019 - Extenzo vierde samen met toekomstige bewoners en betrokken partijen de start bouw van Westerburcht. Directeur Sandor Greving gaf na een welkomstwoord, het woord aan wethouder mw. Dijkstra-Jacobi. De wethouder heeft samen met twee jonge toekomstige bewoners symbolisch het startsein gegeven voor de bouw door het metselen van een muurtje.


Symbolische overdracht Garmpoleiland Ter Borch

Tynaarlo 8 oktober 2019 - Op de toegangsbrug van Garmpoleiland heeft gemeente Tynaarlo samen met Extenzo het lint doorgeknipt dat toegang geeft tot het wooneiland. Deze handeling symboliseert de overdracht van het eiland van Extenzo aan de gemeente.

Het eiland heeft een eigen unieke uitstraling gekregen die nergens anders in Ter Borch te vinden is. Het openbaar gebied is integraal ontworpen met de architectuur van de villa’s. Door de keuze voor een ‘bronzen’ straatsteen die past bij de architectuur en kleurstelling van de villa’s, sluit het openbaar gebied naadloos aan op de villa’s.

Met de oplevering heeft Extenzo de laatste woonrijp werkzaamheden op Garmpoleiland afgerond. Na een rondgang over het eiland is iedereen het erover eens dat Garmpoleiland een prachtig wooneiland is in Waterwijk Ter Borch. De gemeente en Extenzo zijn blij voor de bewoners dat het project nu klaar is.

PRE-SALE HAVENMEESTER

Op donderdag 16 mei start de pre-sale van de 18 bungalows van ‘Havenmeester‘. U bent van harte welkom! Tussen 15.30 – 17.30 uur kunt u binnenlopen bij Extenzo aan de Gotenburgweg 34 in Groningen of bij het Projectbureau Blauwestad, Redersplein 2 in Blauwestad. Bent u enthousiast, dan kunt u zich geheel vrijblijvend inschrijven op een kavel. Kom langs en laat u nader informeren.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn bij de pre-sale aanwezig te zijn, dan kunt u ook vanaf 16 mei via info@extenzogroningen.nl of de betrokken makelaars de beschikbare informatie en inschrijfformulier opvragen.

De pre-sale sluit op vrijdag 24 mei om 17.00 uur.

KIEVIT BLAUWESTAD OPEN HUIS 30 MAART

Kom aanstaande zaterdag 30 maart naar het wooneiland Kievit Blauwestad. De villa aan Kievit 1 is open van 11.00 - 13.00 uur voor een vrijblijvende bezichtiging tijdens de NVM Open Huizen Dag. Wees welkom!

Open Huis | Kievit 1, 9685 CD Blauwestad | Zaterdag 30 maart 2019 | 11.00 – 13.00 uur

Aanstaande zaterdag 30 maart is het NVM Open Huizen Dag. Het projectbureau Blauwestad is geopend van 11:00 tot 15:00 uur. 

Westerburcht, Zuidhorn

Verwachte startbouw fase 1 medio mei 2019. Gaat u dit jaar over tot koop dan profiteert u nog van de lage 2018 V.O.N. prijzen!

Onthulling HAVENMEESTER op Nieuwbouw/Verbouw XL beurs

HAVENMEESTER is modern toekomstbestendig wonen in de kern van Blauwestad.
Extenzo ontwikkelt 18 geschakelde bungalows op loopafstand van de jachthaven en het zandstand, met de tuin grenzend aan bevaarbaar water!

Bent u nieuwsgierig naar ons nieuwe project Havenmeester? Kom dan naar de onthulling op de Nieuwbouw/Verbouw XL beurs vrijdag 16 november 2018 om 16.30 uur. Gedeputeerde Fleur Gräper- van Koolwijk geeft samen met directeur Sandor Greving van Extenzo het startsein voor het nieuwe project. U bent van harte welkom bij deze feestelijke onthulling bij stand B36 van Blauwestad. De toegang is gratis!


Kleurvariatie villa's Blauwestad

Ken jij onze moderne kubistische vrijstaande villa’s op het prachtige wooneiland Kievit in Blauwestad al?

Nieuw is dat de villa’s vanaf heden in drie verschillende kleuren verkrijgbaar zijn! Naast de bekende off-white gevelstenen, kan je nu ook voor de kleuren antraciet of cappuccino kiezen. Door deze kleurvariatie ontstaat er een levendig straatbeeld, met behoud van eenheid in het totaalbeeld. Je kunt kiezen uit de drie woningtypes Ravenna, Vienna en ViennaXL. Mede door de grote vrijheid aan uitbreiding mogelijkheden, wordt elke villa uniek.

Er zijn nog twee villa’s beschikbaar!

Start verkoop laatste woningen Stadswerf

Dinsdag 25 september starten we met de verkoop van fase 3 , de laatste acht kadewoningen aan de Flamingokade. Stadswerf Kade ligt aan de rand van de Oosterparkbuurt, met ruim uitzicht over het Van Starkenborghkanaal.

Lees meer...

WoonEvent in Stadslab

Wil je weten welke nieuwe woningen in Groningen worden gebouwd? En wil je je persoonlijk laten informeren over deze nieuwbouwprojecten? Bezoek dan het WoonEvent van NieuwWonen Groningen op zaterdag 29 september op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen.

Lees meer...

Stadswerf genomineerd voor Dag van de Architectuur Groningen

Stadswerf ligt aan de kade van het Van Starkenborghkanaal en biedt een prachtig uitzicht over het water. Bij de ontwikkeling van het project is specifiek gekeken naar de kwaliteit van de locatie. Zo ontstond het idee voor het plaatsen van de woonfunctie op de verdieping, met uitzicht op het kanaal.


Lees meer...

Verkoop van Westerburcht Zuidhorn start 19 april!


Graag willen wij u uitnodigingen voor de start van de verkoop op donderdag 19 aprilaanstaande. Deze avond bent u van harte welkom om de brochure en prijslijsten op te halen.
U kunt zich uitgebreid laten informeren en u heeft de mogelijkheid zich te inschrijven. 

Lees meer...

Beurs Eigen Huis - 9 t/m 11 maart in Jaarbeurs Utrecht

Vanaf vrijdag 9 maart tot en met 11 maart staan we met ons project Kievit Blauwestad op Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Het is de beurs voor iedereen met verhuis en (ver)bouw plannen en bied vele contacten voor het realiseren van jouw droomhuis. 

Lees meer...

Feestelijke start bouw WaterWerk

Op donderdag 7 december heeft wethouder René de Heer van de gemeente Zwolle het startsein gegeven voor de bouw van vijf statige Stadsvilla’s in de wijk Stadshagen. Dit gebeurde tijdens een feestelijke start bouw op het bouwterrein aan de Waterlelie. De kinderen van de toekomstige bewoners mochten samen met de wethouder symbolisch de eerste steen leggen van hun nieuwe woning.

Lees meer...

Stadswerf Carsharing gelanceerd

Aan de Flamingokade in Groningen is donderdag 23 november een uniek nieuw mobiliteitsconcept gelanceerd: Stadswerf Carsharing. Wethouder Roeland van der Schaaf en gedeputeerde Nienke Homan gaven gezamenlijk het startsein door in een ‘Stadswerf BMW’ door een piepschuim muur heen te rijden. 

Lees meer...

Primeur: Carsharing aan de Stadswerf

UrbanLiving en BMW Martinistad hebben een primeur! De (aanstaande) bewoners van de Stadswerf in Groningen kunnen namelijk exclusief gebruik maken van een uniek mobiliteitsconcept: carsharing. Carsharing betekent letterlijk het delen van een auto. UrbanLiving stelt voor de bewoners van de Stadswerf meerdere volledig elektrische BMW i3’s beschikbaar voor carsharing. Zo hoeft men geen auto meer in het bezit te hebben om toch gebruik te kunnen maken van alle voordelen van een auto. 

Lees meer...

Bouw Le Corbusier vordert!

Op één van de mooiste schiereilanden in Waterwijk Ter Borch worden 16 royale halfvrijstaande duovilla’s en 3 unieke vrijstaande villa’s gerealiseerd. Inmiddels zijn de contouren van de duovilla's al goed zichtbaar en is er gestart met het metselwerk. Bij de vrijstaande villa's is inmiddels gestart met het aanbrengen van de begane grond vloer.

Lees meer...

Fase 1 Stadswerf opgeleverd!

In september en oktober zijn alle woningen uit fase 1 van de Stadswerf opgeleverd! De woningen zien er fantastisch uit en we kijken terug op een voorspoedige bouw en goede samenwerking met Nijhuis Bouw.

Lees meer...

Eerste huis Blauwestad opgeleverd!

23 juni 2017 - Vanochtend is de eerste woning van in totaal tien luxe villa's in Blauwestad opgeleverd. De woningen worden gerealiseerd op het eiland de Kievit en liggen allen op ruime kavels aan bevaarbaar water. Na oplevering van deze woning volgt volgende week de tweede woning. Zeer binnenkort zal worden gestart met de bouw van de volgende drie villa's.


Lees meer...

Bouw Le Corbusier van start!

Op het Garmpoleiland in de Waterwijk in Ter Borch realiseert projectontwikkelaar Extenzo zestien luxe duovilla’s en drie vrijstaande woningen. De bouw is inmiddels van start. De heipalen zitten in de grond en de contouren van de eerste duovilla’s zijn al duidelijk zichtbaar.

Lees meer...

Wij rijden elektrisch!

De holding groeit
Onze holding groeit en ontwikkelt in een razend tempo. Inmiddels omvat onze bedrijvengroep naast MACG, ook Inframil Noord, Extenzo, Inside Wonen en meer.., Wooncreatie en UrbanLiving. Middels dit pallet aan bedrijven verzorgen wij alles op het gebied van wonen, bouw, omgeving en infrastructuur. Een mooi voorbeeld waar dit alles samenkomt is de (her)ontwikkeling van het voormalig Suikerfabriekterrein. Een uniek project waarbij het oude terrein, dat paste bij de twintigste-eeuwse economie nu een fundament wordt voor de eenentwintigste-eeuwse economie. Dit doen wij door het creëren van een smart-city waarbij de nieuwste technologieën worden ingezet om de stad nog duurzamer en leefbaarder te maken. 

Lees meer...

Kom op zaterdag 17 juni naar Blauwestad en beleef het wonen aan het water!

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni - van 11.00 – 17.00 uur - vindt het jaarlijkse WaterWeekend in Blauwestad plaats. U kunt dan in het projectbureau van Blauwestad terecht voor meer informatie over de woningbouw in Blauwestad. U kunt ook ons project bewonderen via onze interactieve VR-tour. Maar, wij nodigen u liever uit op ons eiland, de Kievit. Hier kunt u op zaterdag 17 juni tussen 12.00 – 14.00 uur de sfeer proeven van het eiland.


Lees meer...

Overeenkomst over woningbouw op voormalig Westerburchtterrein Zuidhorn

De gemeente Zuidhorn en projectontwikkelaar Extenzo Groningen B.V. hebben overeenstemming bereikt over de invulling van het voormalig Westerburchtterrein in Zuidhorn. Op 10 mei hebben wethouder Fred Stol en directeur Sandor Greving namens projectontwikkelaar Extenzo hiervoor de overeenkomst getekend op het gemeentehuis in Zuidhorn. 

Lees meer...

Start verkoop Stadswerf Dok

Op dinsdag 31 januari is de start verkoop van de drie woningen aan de Stadswerf Dok! Bent u geïnteresseerd in een woning aan de Stadswerf Dok?! Schrijf u dan nu in als geïnteresseerde bij de makelaar of kom naar de start verkoop.

Lees meer...

Bouw Stadswerf Kade van start!

Aan de Flamingokade in Groningen is vrijdag 16 december het startsein gegeven voor de bouw van De Stadswerf fase 1. Wethouder Van der Schaaf van de gemeente Groningen gaf letterlijk het startschot door een ballonnenkanon af te schieten. ‘Aan de Stadswerf wordt een monument van de toekomst gebouwd’ speechte Van der Schaaf en daarmee prees hij het unieke woningbouwproject van Extenzo aan het Van Starkenborghkanaal.

Lees meer...

Startsein voor bouw luxe villa’s in Blauwestad gegeven

Op het eiland de Kievit in Blauwestad is vrijdag 9 december het startsein gegeven voor de bouw van 10 luxe vrijstaande villa’s. Gedeputeerde Henk Staghouwer van de provincie Groningen en wethouder Laura Broekhuizen-Smit van gemeente Oldambt openden letterlijk de deur voor de aanstaande bewoners. ‘We hebben de weg naar boven te pakken’ speechte Staghouwer en daarmee benoemde hij het aantrekken van de vastgoedmarkt. De bouw van de woningen van Extenzo zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Lees meer...

Start bouw Blauwestad

Vrijdag 9 december geven gedeputeerde Henk Staghouwer en wethouder Laura Broekhuizen-Smit het startsein voor de bouw van 10 luxe villa's op het eiland Kievit in Blauwestad.

Lees meer...

Nieuwbouw/Verbouw XL 2016

Van 18 tot en met 20 november is de Nieuwbouw/Verbouw XL in de MartiniPlaza. Extenzo zal onder andere te zien zijn bij de stand van Projectbureau Blauwestad en de stand van Boekholt & partners makelaardij. U bent van harte welkom bij deze stands om meer informatie op te vragen over onze projecten.


Lees meer...

De 4 mijl van Groningen

Dit jaar vond alweer de 30e editie plaats van het grootste hardloopevenement van het Noorden: de 4 mijl. Zoals ieder jaar hebben wij weer samen met ingenieurs- en adviesbureau MACG deelgenomen aan de bedrijvenloop. De sfeer was fantastisch en de temperatuur was perfect voor een lekker middagje hardlopen. De gelopen tijden waren dan ook hartstikke goed! Op naar volgend jaar!

Start verkoop Stadswerfkade fase 2

Vanaf dinsdag 13 september starten we met de verkoop van fase 2 van de Stadswerfkade. Fase 2 bestaat uit zestien kadewoningen die tevens liggen aan de Flamingokade. Voor meer informatie over de woningen of om je in te schrijven als geïnteresseerde nodigen wij je van harte uit op de informatiebijeenkomst:


Lees meer...

Start bouw Le Corbusier!

19 juli 2016 - Vandaag is er een nieuwe mijlpaal bereikt in het project Le Corbusier. Op het wooneiland, waar 16 royale halfvrijstaande duovilla's en 3 unieke vrijstaande villa's worden gebouwd, is begonnen met de bouw!

In de afgelopen weken is door adviesbureau MACG het eiland bouwrijp gemaakt. Ook is de riolering aangelegd en is het eiland verbreed.


Lees meer...

Eerste kopers Blauwestad tekenen koopcontract

15 juni 2016 - Vandaag hebben eerste kopers Jur Groothuis en Alien van de Laar de koop-aanneemovereenkomst voor hun nieuwe woning in Blauwestad getekend. Op het wooneiland Kievit in Blauwestad zal begin 2017 hun gloednieuwe villa worden opgeleverd. 

Lees meer...

Start bouwrijp maken Le Corbusier

1 juni 2016 - Vandaag begint adviesbureau MACG met het bouwrijp maken van het eiland ‘de Strip’ in de Waterwijk Ter Borch. Op dit eiland worden 16 royale duovilla’s en 3 vrijstaande villa’s gerealiseerd. 

Lees meer...

12 april start verkoop eerste Kadewoningen

Tien Kadewoningen bijten het spits af in de nieuwbouw in woonbuurt Stadswerf. Op dinsdag 12 april start de verkoop van deze woningen aan het Van Starkenborghkanaal.

Geïnteresseerden kunnen zich alvast inschrijven. Via de nieuwsbrief ontvangen zij als eerste het laatste nieuws

Kopersavond Le Corbusier

Woensdagavond 27 januari jl. werd door Extenzo een gezellige kopersavond georganiseerd voor het Garmpoleiland in de Buitensociëteit aan het Paterswoldsemeer. De avond was een groot succes.

Lees meer...

Bouwbord 'Le Corbusier' geplaatst!

Afgelopen weekend is op het Garmpoleiland in Ter Borch het bouwbord geplaatst voor ‘Le Corbusier’! 

Lees meer...

Bezoek Wooncreatie tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL

Vanaf vrijdag 20 november tot en met zondag 22 november staat de MartiniPlaza in Groningen in het teken van de Nieuwbouw/Verbouw XL. Tijdens deze beurs worden onder andere alle nieuwbouwprojecten in en om de stad Groningen gepresenteerd en worden er diverse interessante WoonCollege's gegeven. De beurs is inmiddels uitgegroeid tot hét evenement op het gebied van nieuwbouw en verbouw.

Lees meer...

Extenzo aanwezig op de Noordelijke Promotiedagen

De 28e editie van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland wordt gehouden op 3 en 4 november 2015 in de Martiniplaza te Groningen. Extenzo zal op de beurs aanwezig zijn om de Vienna, de Ravenna en de Vienna XL te presenteren. Deze moderne vrijstaande kubistische woningen worden gerealiseerd op het mooiste plekje van Blauwestad en zijn gelegen op kavels van minimaal 630 m². 

De 4Mijl zit er weer op!

Het kon bijna niet mooier. Een heerlijk winters zonnetje, een goede sfeer en duizenden enthousiaste deelnemers en toeschouwers. Afgelopen zondag vond in Groningen alweer de 29e editie van de 4 Mijl plaats. 

Lees meer...

Wij zijn er klaar voor!

Afgelopen woensdag is bij ons het startpakket bezorgd voor de 4Mijl. Net als vorig jaar doen wij weer mee aan hét hardloopevenement van Noord-Nederland. Dit jaar vindt het evenement, waar jong en oud massaal op af komt, plaats op zondag 11 oktober.


Lees meer...

RTL filmt op locatie ‘Le Corbusier’!  

RTL filmt op locatie ‘Le Corbusier’!  

Lees meer...

Extenzo presenteert de 'Vienna' op de Wonen & CO beurs

Blauwestad, riant wonen in het blauwe hart van Groningen.


Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten