De woningen

Blauwestad

Toekomstige bewoners hebben de keuze uit drie woningtypes. Zowel de Ravenna, Vienna als ViennaXL hebben een grote woonruimte met veel daglicht en diverse uitbreidingsmogelijkheden. Alle woningen worden comfortabel, gasloos en met een snelle bouwtijd gerealiseerd. 

De villa's zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de bekende off-white gevelstenen, kunt u ook kiezen voor de kleuren antraciet of cappuccino.

RAVENNA is een levensloopbestendige woning met een modern karakter. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De eerste verdieping wordt voorzien van nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer. Het woonoppervlak bedraagt 110 m².

VIENNA is een comfortabele vrijstaande woning met een kubistische uitstraling. Deze woning heeft een grote woonruimte met veel daglicht. Het woonoppervlak van de Vienna is 130 m². De Vienna is makkelijk uit te breiden naar uw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld met een tweede verdieping.

VIENNA XL is een royale kubistische villa met veel indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. De woning kan bovendien levensloopbestendig worden uitgevoerd met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het woonoppervlak van de ViennaXL bedraagt 150 m².

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met:

Extenzo Groningen
Afdeling verkoop
Westerhaven 6
9718 AV Groningen
E: info@extenzogroningen.nl
T: 050–549 27 50

Boekholt nieuwbouw specialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen
Enieuwbouw@boekholt-partners.nl
T: 050 - 311 46 47