Kievit

Ruim wonen in een natuur-rijk gebied aan het water, dat is wonen in Blauwestad! Extenzo realiseert op het mooiste plekje van Blauwestad vrijstaande woningen met een moderne, kubistische uitstraling. De woningen zijn gelegen op wooneiland Kievit op kavels van minimaal 540 m². Alle kavels zijn gelegen aan bevaarbaar water met ruimte voor een insteekhaven, zodat bewoners hun boot bij het huis kunnen aanmeren.

Uniek is dat toekomstige bewoners hun kavel kunnen uitbreiden, ze hebben de mogelijkheid (een deel van) de naastgelegen kavel in bruikleen te nemen voor een periode van 10 jaar. De gebruiksvergoeding is hiervoor nihil. Wel de kavel uitbreiden maar liever kopen? Dan is dit ook mogelijk.

Bovendien biedt het wooneiland de Kievit keuze uit drie woningtypes. Zowel Ravenna, Vienna als ViennaXL hebben een grote woonruimte met veel daglicht en diverse uitbreidingsmogelijkheden. Alle woningen worden comfortabel en met een relatief snelle bouwtijd gerealiseerd. De villa’s worden volledig gasloos en duurzaam gebouwd en zijn in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de bekende off-white gevelstenen, kunt u ook kiezen voor de kleuren antraciet of cappuccino.

RAVENNA is een levensloopbestendige woning met een modern karakter. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De eerste verdieping wordt voorzien van nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer. Het woonoppervlak bedraagt 110 m².

VIENNA is een comfortabele vrijstaande woning met een kubistische uitstraling. Deze woning heeft een grote woonruimte met veel daglicht. Het woonoppervlak van de Vienna is 130 m². De Vienna is makkelijk uit te breiden naar uw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld met een tweede verdieping.

VIENNA XL is een royale kubistische villa met veel indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. De woning kan bovendien levensloopbestendig worden uitgevoerd met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het woonoppervlak van de ViennaXL bedraagt 150 m².

Daarom wonen op Kievit Blauwestad!

  • Keuze uit drie woningtypen
  • Grote woonkamer met open keuken
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden
  • Kavelgrootte minimaal 540 m²
  • Keuze uit drie verschillende kleuren gevelstenen off-white, antraciet of cappuccino
  • De mogelijkheid tot het in bruikleen nemen van extra grond naastgelegen kavel; gebruiksvergoeding is nihil!
  • Gasloos en duurzaam 
  • Kopen is bouwen
  • Ligging aan bevaarbaar water
  • Met ruimte voor insteekhaven

Filmpjes
Klik hier om een korte film over Blauwestad te bekijken.

Klicken Sie hier, um den deutschen Film über unser Projekt in Blauwestad zu sehen
 

Foto's

Project video's

Op de kaart

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met:

Extenzo Groningen
Gotenburgweg 34
9723 TM Groningen
E: info@extenzogroningen.nl
T: 050–549 27 50

Projectbureau Blauwestad | Rutger Nieuwold
Redersplein 2
9685 AW Blauwestad
E: r.j.w.nieuwold@blauwestad.nl
T: 0597 - 47 10 10

Boekholt nieuwbouw specialist
Damsterdiep 34
9711 SL Groningen
Enieuwbouw@boekholt-partners.nl
T: 050 - 311 4647 

Makelaardij Pieter Kooi
E: pkooioz@home.nl
T: 06 - 54 35 81 89