Kievit

Vrijstaand wonen op een ruime kavel aan vaarwater grenzend aan het Oldambtmeer, dat is wonen op Kievit Blauwestad! Extenzo realiseert op een unieke plek op het prachtige wooneiland Kievit vrijstaande villa’s met een moderne, kubistische uitstraling. De villa’s zijn gelegen op kavels vanaf 540 m2, allen gelegen aan vaarwater met ruimte voor een insteekhaven. De villa’s worden voorzien van een chique oprit.

Kievit biedt keuze uit drie woningtypes: de Ravenna, de Vienna en de Vienna XL. Deze woningtypes zijn allen verkrijgbaar in de kleuren antraciet, cappuccino en off-white. De villa’s hebben een grote woonruimte met veel daglicht intreding en diverse uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien worden de villa’s comfortabel, energiezuinig, gasloos en met een snelle bouwtijd gerealiseerd. U hebt als koper veel vrijheid om de indeling van uw woning te bepalen. Kortom, wonen op Kievit Blauwestad is wonen op maat.

RAVENNA is een levensloopbestendige woning met een modern karakter. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De eerste verdieping wordt voorzien van nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer. Het woonoppervlak bedraagt 110 m².

VIENNA is een comfortabele vrijstaande woning met een kubistische uitstraling. Deze woning heeft een grote woonruimte met veel daglicht. Het woonoppervlak van de Vienna is 130 m². De Vienna is makkelijk uit te breiden naar uw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld met een tweede verdieping.

VIENNA XL is een royale kubistische villa met veel indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. De woning kan bovendien levensloopbestendig worden uitgevoerd met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het woonoppervlak van de ViennaXL bedraagt 150 m².


Daarom wonen op Kievit Blauwestad!

  • Keuze uit drie woningtypen
  • Grote woonkamer met open keuken
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden
  • Kavelgrootte minimaal 540 m²
  • Keuze uit drie verschillende kleuren gevelstenen off-white, antraciet of cappuccino
  • Gasloos en duurzaam 
  • Kopen is bouwen
  • Ligging aan bevaarbaar water, nabij het Oldambtmeer
  • Met ruimte voor insteekhaven


Filmpjes
Klik hier om een korte film over Blauwestad te bekijken.

Klicken Sie hier, um den deutschen Film über unser Projekt in Blauwestad zu sehen
 

Foto's

Project video's

Op de kaart

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met:

Extenzo Groningen
Afdeling verkoop
Westerhaven 6
9718 AV Groningen
E: info@extenzogroningen.nl
T: 050–549 27 50

Boekholt nieuwbouw specialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen
Enieuwbouw@boekholt-partners.nl
T: 050 - 311 46 47