Woningen

Havenmeester

Eigen identiteit
De moderne strakke gevels vormen een chique geheel aan de kade. De architectuur is fraai gedetailleerd met combinaties van metselwerk en hout. Elke bungalow krijgt een eigen identiteit door de variatie in kleur en materiaal. De achttien bungalows worden in vier blokken gerealiseerd en vormen een fraaie stedenbouwkundige eenheid.

Moderne Keuken, badkamer en toilet
De keuken is voorzien van standaard aansluitingen, maar zonder keuken. U kunt voor een moderne complete keuken gebruik maken van de projectkeuken van Bruynzeel. De badkamer en aparte toilet op de begane grond zijn in basis voorzien van hoogwaardig sanitair en tegelwerk. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een keuken, badkamer en toilet naar eigen smaak en wens.

Gasloos & energiezuinig
Havenmeester is een energiezuinige woning die voldoet aan alle moderne bouw- milieu en isolatie eisen en is daardoor op de toekomst voorbereid. De woning wordt gasloos opgeleverd. Dat betekent dat u stookt en kookt zonder gasaansluiting. De energie en warmte die nodig is, wekt u deels zelf op. De woning wordt voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp.

Impressie geveltekening voorzijde

Impressie gevels voor- en achterzijde

DISCLAIMER De op deze website weergegeven informatie is met zorg samengesteld en kan desalniettemin onjuistheden bevatten. De artist impressions, tekeningen van plattegronden, gevelaanzichten en situatietekening zijn uitsluitend bedoeld als schematische voorstelling en hieraan kunnen met betrekking tot de uitvoering, de maatvoering, de kleurstelling en de detaillering etc. geen rechten worden ontleend.

Meer informatie

Extenzo Groningen 
Afdeling verkoop
Westerhaven 6
9718 AV Groningen
E: info@extenzogroningen.nl
T: 050–549 27 50

Projectbureau Blauwestad
Rutger Nieuwold
Redersplein 2
9685 AW Blauwestad
E: r.j.w.nieuwold@blauwestad.nl
T: 0597 - 47 10 10

Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25
9743 DA Groningen
E: nieuwbouw@boekholt-partners.nl
T: 050 - 311 46 47