Project ontwikkeling in dienst van de omgeving Vienna XL antraciet
Carriere

ONTWIKKEL MEE MET EXTENZO

Extenzo is een zelfstandige en onafhankelijke vastgoedontwikkelaar met een frisse kijk op vastgoed. Wij zijn creatief en innovatief en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Extenzo ontwikkelt op eigen risico diverse vastgoedprojecten. Daarnaast geeft Extenzo strategisch advies over uiteenlopende vastgoedvraagstukken. Hierbij richten wij ons op de (her)ontwikkeling van woningen en commercieel vastgoed. Essentieel hierbij is een goede architectuur en stedenbouw. Wij geloven dat ontwikkelen in dienst moet staan van de omgeving en de mensen die er in wonen, werken en recreƫren.

OPEN SOLLICITATIES
Heeft u een opleiding op HBO- of WO-niveau en daarnaast werkervaring binnen onze branche en staat er momenteel geen passende vacature op onze site, maar zou u graag bij Extenzo willen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. 

U kunt dit doen door een uitgebreide motivatie, inclusief cv, te sturen naar info@extenzogroningen.nl . Wij zullen binnen twee weken de ontvangst van uw sollicitatie bevestigen en eventueel contact met u opnemen.  


Recente Projecten

Meer Projecten

Blijf op de hoogte van alle Extenzo projecten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Volg ons ook op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ook onze privacy statement. Ok, sluiten